ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

123ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Σας ενημερώνουμε, ότι οι εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιούνται από 01-03-2024 έως και 20-03-2024. Κατά το σχολικό έτος 2024-2025 στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως και 31-12-2018.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

1. Πιστοποιητικό γέννησης, (αναζητείται αυτεπάγγελτα από το σχολείο). Οι αλλοδαποί μαθητές πρέπει  να προσκομίσουν Πιστοποιητικό Γέννησης επίσημα μεταφρασμένο.

2. Βιβλιάριο Υγείας του μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.

3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να φαίνεται η πραγματική διεύθυνση του μαθητή/τριας (λογαριασμό ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Εκκαθαριστικό Εφορίας, Συμβόλαιο κατοικίας).

4. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.

5. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας (Α.Δ.Υ.Μ) το οποίο συμπληρώνεται από τον/την Παιδίατρο.

Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.

Αιτήσεις εγγραφής δύνανται να υποβάλλουν και γονείς που διαμένουν εκτός σχολικής περιφέρειας, εφόσον στο σχολείο φοιτούν ήδη αδέλφια του προς εγγραφή μαθητή.

Εγγραφή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Τμήμα Πρωινής Ζώνης

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται οι μαθητές/τριες της Α’ τάξης κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο γραφείο του 123ου Δημοτικού  Σχολείου κατά τις μονές ημερομηνίες (1..3..5..) και  στο γραφείο του 90ου Δημοτικού  Σχολείου κατά τις ζυγές ημερομηνίες(2..4..6..) καθημερινά από  11.00 π. μ μέχρι 12.30 μ.μ.

Μπορεί να γίνει αποστολή των δικαιολογητικών και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: 123dimat@sch.gr .

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει κλήρωση για τον καταμερισμό των μαθητών (με εξαίρεση τα παιδιά που έχουν αδέρφια σε κάποιο από τα δύο σχολεία) και θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι με νεότερη ανακοίνωσή μας.

ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 123ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Αθήνα, 28-2-2024

Παρακάτω βρίσκονται συνημμένα τα απαραίτητα έγγραφα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *